Albina službeno predstavila “La La Love”!

Albina službeno predstavila “La La Love”!

Novi Albinin singl „La La Love“ spreman je svojim melodijama i ritmom uljepšati ove ljetne dane, ali i potaknuti na ples u nadolazećoj jeseni i nakon nje – jer kako i poznata izreka kaže, sve što nam je potrebno je – malo „La La Love“! Pjesma je početkom tjedna zaplovila radijskim eterom, a od jučer je dostupna na digitalnim glazbenim servisima zajedno s upečatljivim spotom, koji je samom najavom izazvao iznimno velik interes.

„Prateći pjesmu, atmosfera spota Albinu u društvu plesačica Dore Masle, Andreje Žarak, Mije Petković i Tatjane Bogomolec vodi na tanku granicu između ljubavi i zaluđenosti, nestrpljivosti i iščekivanja“, objasnio je redatelj Luka Sepčić, koji uz Anu Badurinu čini kreativni tim SESTRICE, zaslužan za produkciju spota.

Albina, photo: Ante Odak

„S obzirom na to da je ‘La La Love’ jako moderna, fresh i catchy pjesma, zahtjeva jednako tako moderan i svjež popratni vizualni segment, a budući da smatram kako su SESTRICE u velikoj mjeri vizualno osvježili našu glazbenu scenu, suradnja s njima bila je pun pogodak“, nastavlja Albina, „Veliki sam fan njihovog rada te mi je, kada je karijera u pitanju, ovom suradnjom ostvarena još jedna želja.“ Među zaslužnima za atraktivan stil i estetiku videospota bili su i Helena Janjušević (koreografija), Stefanom Orlićem (styling), RukaBeauty (makeup) i Franić Salon/Martin Posavec (frizura).

Uz Albinu, pjesmu supotpisuju Max Cinnamon (engleski dio teksta) i Branimir Mihaljević (glazba, aranžman, produkcija). Njenom hvaljenom autorskom timu ovog se puta pridružio i Branimirov sin Marko Mihaljević (glazba). Pjesmu ljetne atmosfere, snimljenu u zagrebačkom Karpo Media Studiju, uz finalni mastering Nikodema Milewskog, autorski tim na umu je imao već neko vrijeme. „Htio sam da novi Albinin singl bude pjesma koju bih i sam želio čuti na radiju u ovim ljetnim danima. Pozitivna, moderna, malo neobična, drugačija, ali opet simpatična i catchy“, izjavio je Branimir Mihaljević.

Na novi Albinin singl reagirala je i naša YouTuberica Emily! Njezinu reakciju vam donosimo u nastavku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.