Dobro došli na novi HEK WEB!

Dobro došli na novi HEK WEB!

Za početak nove eurovizijske sezone pripremili smo malo iznenađenje, a to je novo izdanje naše web-stranice! Od sada smo dostupni na novoj domeni, a novo mjesto rada donosi i brojne promjene, kao i osvježenje u vizualnom smislu.

I dalje ćemo za vas pripremati nove projekte kojih će biti više, a nova stranica donosi i veću preglednost i naravno, mnogo svježih sadržaja.

Zahvaljujemo vama, našim dragim obožavateljima, koji nas svakodnevno pratite na društvenim mrežama i dajete nam vjetar u leđa, bez vas ova zajednica ne bi postojala. Uvijek ste dobrodošli javiti nam se na bilo koju društvenu mrežu s vašim upitima, ovdje smo da vam pomognemo!

Prisjetimo se, Hrvatski Eurovizijski klub zajednica je eurovizijskih obožavatelja koja je nastala 2019. godine spajanjem dviju različitih zajednica te otvaranjem profila na Instagramu, sve kako bi se Eurosong približio Hrvatskoj. Danas zajednicu prati više od 10.000 pratitelja, a uz Instagram, dostupni smo i na platformama YouTube, Facebook i Twitter te, od sada, na hek.com.hr, platformi u potpuno novom ruhu.

U komentare s nama podijelite kako vam se sviđa novi dizajn, a obavezno nas zapratite i na našim ostalim društvenim mrežama!

Još jednom, dobro došli na hek.com.hr!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.