Dora ostaje u gradu u kojem je rođena

Dora ostaje u gradu u kojem je rođena

Piše: Krešimir Pavličić

Hrvatski izbor za Pjesmu Eurovizije, Dora, održao se 22. put, a treći put zaredom u opatijskoj dvorani Marino Cvetković. Veliki glazbeni događaj ove je godine iznjedrio zbilja izvrsnu i posebnu pjesmu i izvođačicu. Uvjerljivu pobjedu odnijela je mlada i talentirana Albina Grčić. Njezina pjesma – Tick-Tock je već sada hit kojim su uspjeli šarmirati domaću, ali i stranu publiku.

Dora je ove godine bila najgledanija HRT-ova emisija u veljači te polako, ali sigurno, se kreće s pripremama za sljedeću godinu. Nastavak uspješne suradnje Opatije i HRT-a ovih se dana zapečatio i ugovorom.

U četvrtak, 25. ožujka 2021. godine, produžetak ugovora o suradnji u trajanju od tri godine potpisali su na terasi hotela Milenij glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić, gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić, direktor Opatije 21 Igor Štok i ravnatelj Festivala Opatija Ernie Gigante Dešković.

Glazbeni dani HRT-a čije finale predstavlja Dora i dalje će se realizirati u suncem okupanoj i bajnoj Opatiji, uz želju da se glazbeno zbivanje u veljači pokuša obogatiti i produžiti na cijeli tjedan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.