“I wanna be your slave” dobio i službeni video spot

“I wanna be your slave” dobio i službeni video spot

Piše: Teddi Cular

Nakon apsolutnog trijumfa na Eurosongu talijanska grupa Måneskin je konačno počastila svoje fanove novom pjesmom ali i popratnim video spotom za istu.

Iako je pjesma “I wanna be your slave” svoj put do glazbenih top ljestvica diljem svijeta pronašla odmah po završetku Eurosonga, tek sad je i službeno postala novi single.

U videu možemo vidjeti eksplicitne scene između članova ove osebujne grupe. Od lizanja i pljuvanja pa do štikli i sexy donjeg veša, Måneskin još jednom ne pristaje na kompromise. Jesu li i ovaj put servirali ili su pak pretjerali prosudite sami, ali upozoravamo vam – trebati će vam ubrusi nakon ovog videa.


6,370,950 PREGLEDA U PRVA 24 SATA

Na njihovom službenom YouTube kanalu, Måneskin Official, pjesma broji 6,370,950 pregleda u prva 24 sata te preko 1,000,000 lajkova.

Pjesma se nalazi na Youtube trendingu u čak 59 država diljem svijeta, a od toga je u Italiji, Španjalskoj, Litvi i Latviji na prvom (1) mjestu. U Hrvatskoj je na desetom (10), a u SAD-u trenutno na dvadeset i šestom (26) mjestu u trendingu.

Pjesma jako dobro kotira i u latinskim zemljama, pa je tako trenutno u top deset najslušaniji u čak njih 15 od 24 koliko ih sveukupno ima! Riječ je o Argentini, Kolombiji, Kostarici, Boliviji, Paragvaju, Urugvaju, Guatemali, Meksiku, Peruu, Čileu, Brazilu, Panami, Portoriku, Dominikanskoj Republici te Hondurasu.

POGLEDAJTE EMILYINU REAKCIJU NA VIDEO SPOT!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.